Emoji 🖕 - Keskisormi

🖕

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🖕 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa puristettua kättä, jonka keskisormi osoittaa suoraan ylöspäin, ja käden takaosa kohti katsojaa. Se vain osoittaa sormella tai antaa täyttymyksen, kuten sanot. Käytetään ennen kaikkea muiden ihmisten loukkaamiseen.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "keskisormi"

Keskisormi on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🖕🏻

Mitä 🖕🏻 tarkoittaa

Emojin 🖕🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "keskisormi, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia keskisormi kirkkaan ihonväri.

🖕🏼

Mitä 🖕🏼 tarkoittaa

Emojin 🖕🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "keskisormi, beige ihonväri" ja se edustaa emojia keskisormi beige ihonväri.

🖕🏽

Mitä 🖕🏽 tarkoittaa

Emojin 🖕🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "keskisormi, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia keskisormi vaaleanruskea ihonväri.

🖕🏾

Mitä 🖕🏾 tarkoittaa

Emojin 🖕🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "keskisormi, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia keskisormi tummanruskea ihon sävy.

🖕🏿

Mitä 🖕🏿 tarkoittaa

Emojin 🖕🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "keskisormi, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia keskisormi tumma ihon väri.


Tietoa emojoista keskisormi

Täällä voit lukea lisää emoji 🖕. Pääryhmä, johon emojin keskisormi kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain keskisormi on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji keskisormi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Reversed hand with middle finger extended
🇸🇪 Ruotsi: Baksida av hand med uppsträckt långfinger
🇳🇴 Norja: Langfinger
🇩🇰 Tanska: Langefinger


Kopioi ja käytä emoji 🖕

Jos haluat kopioida emojin keskisormi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F595

Käytä HTML-muodossa:   🖕


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"