Emoji 😕 - Hämmentyneet kasvot

😕

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😕 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on avoimet silmät ja kulmikas suu, melkein kuin pureskelu huulilla. Antaa vaikutelman epävarmuudesta tai hieman hämmentyneestä, ikään kuin se ei oikeastaan tiedä, mitä tapahtuu tai jos se on tapahtunut. Käytetään yksinkertaisesti ilmaisemalla, että olet hämmentynyt tai hieman sekava jotain.


Tietoa emojoista hämmentyneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😕. Pääryhmä, johon emojin hämmentyneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hämmentyneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hämmentyneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Confused face
🇸🇪 Ruotsi: Förvirrat ansikte
🇳🇴 Norja: Forvirret ansikt
🇩🇰 Tanska: Forvirret ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😕

Jos haluat kopioida emojin hämmentyneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F615

Käytä HTML-muodossa:   😕


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"