Emoji 🧛‍♂️ - Miesvampyyri

🧛‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧛‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on miesvampyyri. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man vampire.


Tilastot emojille 🧛‍♂️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧛‍♂️ ("miesvampyyri"), on paikalla 763 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧛‍♂️ on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧛‍♂️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "miesvampyyri"

Miesvampyyri on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧛🏻‍♂️

Mitä 🧛🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧛🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miesvampyyri, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia miesvampyyri kirkkaan ihonväri.

🧛🏼‍♂️

Mitä 🧛🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧛🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miesvampyyri, beige ihonväri" ja se edustaa emojia miesvampyyri beige ihonväri.

🧛🏽‍♂️

Mitä 🧛🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧛🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miesvampyyri, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia miesvampyyri vaaleanruskea ihonväri.

🧛🏾‍♂️

Mitä 🧛🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧛🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miesvampyyri, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia miesvampyyri tummanruskea ihon sävy.

🧛🏿‍♂️

Mitä 🧛🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧛🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miesvampyyri, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia miesvampyyri tumma ihon väri.


Tietoa emojoista miesvampyyri

Täällä voit lukea lisää emoji 🧛‍♂️. Emojin miesvampyyri kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin miesvampyyri kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain miesvampyyri on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji miesvampyyri muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man vampire
🇸🇪 Ruotsi: Manlig vampyr
🇳🇴 Norja: Mannlig vampyr
🇩🇰 Tanska: Mandlig vampyr


Kopioi ja käytä emoji 🧛‍♂️

Jos haluat kopioida emojin miesvampyyri esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9DB 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧛‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"