Emoji 💗 - Kasvava sydän

💗

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💗 tarkoittaa

Emoji kasvava sydän kuuluu symboliryhmään ja on siksi jonkin symboli. Yleensä hymiön nimi paljastaa yleensä sen, mikä se on symboli, mutta jos se ei auta, voit saada vihjeitä myös tarkastelemalla emojinin englanninkielistä alkuperäistä nimeä, joka on growing heart.


Tilastot emojille 💗

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 💗 ("kasvava sydän"), on paikalla 57 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 💗 on heinäkuu, viimeksi sillä oli noin 280 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on marraskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 💗.


Tietoa emojoista kasvava sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 💗. Emojin kasvava sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Pride ja HBTQ, Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin kasvava sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvava sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvava sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Growing heart
🇸🇪 Ruotsi: Växande hjärta
🇳🇴 Norja: Voksende hjerte
🇩🇰 Tanska: Svulmende hjerte


Kopioi ja käytä emoji 💗

Jos haluat kopioida emojin kasvava sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F497

Käytä HTML-muodossa:   💗


Muut emojit ryhmässä "symbolit"