Emoji ♉ - Härkä horoskooppimerkkiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ♉ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa horoskooppimerkkiä Härkä, ja sitä käytetään astrologiassa edustamaan tietyn ajanjakson aikana syntynyttä henkilöä. Härkäksi täytyy olla syntynyt 20. huhtikuuta ja 21. toukokuuta välisenä aikana. Jos olet kiinnostunut härän horoskoopista tänään, voit napsauttaa tätä edelleen tämän päivän horoskoopin härkä.


Tietoa emojoista härkä horoskooppimerkki

Täällä voit lukea lisää emoji ♉. Pääryhmä, johon emojin härkä horoskooppimerkki kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 298 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain härkä horoskooppimerkki ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji härkä horoskooppimerkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Taurus
🇸🇪 Ruotsi: Oxe (stjärntecken)
🇳🇴 Norja: Tyren
🇩🇰 Tanska: Tyr stjernetegn


Kopioi ja käytä emoji ♉

Jos haluat kopioida emojin härkä horoskooppimerkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2649

Käytä HTML-muodossa:   ♉


Muut emojit ryhmässä "symbolit"