✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🈁 - Japanilainen merkki, joka tarkoittaa täällä

🈁

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🈁 tarkoittaa

Tämä hymiö tarkoittaa "täällä" ja sisältää japanilaiset katakana-merkit, jotka yhdessä muodostavat lauseen "koko", joka tarkoittaa yksinkertaisesti "täällä" (lähellä lauseen sanoja).

Tietoa emojoista japanilainen merkki, joka tarkoittaa täällä

Täällä voit lukea lisää emoji 🈁. Pääryhmä, johon emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa täällä kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 296 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain japanilainen merkki, joka tarkoittaa täällä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji japanilainen merkki, joka tarkoittaa täällä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Squared katakana koko (here)
🇸🇪 Ruotsi: Japansk skylt som betyder här
🇳🇴 Norja: Japansk tegn for her
🇩🇰 Tanska: Japansk tegn for her

Kopioi ja käytä emoji 🈁

Jos haluat kopioida emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa täällä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F201

Käytä HTML-muodossa:   🈁

Muut emojit ryhmässä "symbolit"