Emoji 🩷 - Vaaleanpunainen sydän

🩷

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🩷 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa vaaleanpunaista sydäntä, jota voidaan käyttää monella eri tavalla rakkauden välittämiseen. Sekä ystävien että parin välistä rakkautta ja usein ystävänpäivän ja vastaavien päivien yhteydessä. Joskus myös symboloi sitä, että vastasyntynyt vauva on tyttö.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 15.0:aa.


Tilastot emojille 🩷

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🩷 ("vaaleanpunainen sydän"), on paikalla 51 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🩷 on kesäkuu, viimeksi sillä oli noin 270 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on elokuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🩷.


Tietoa emojoista vaaleanpunainen sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 🩷. Pääryhmä, johon emojin vaaleanpunainen sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vaaleanpunainen sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji vaaleanpunainen sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Pink heart
🇸🇪 Ruotsi: Rosa hjärta
🇳🇴 Norja: Rosa hjerte
🇩🇰 Tanska: Pink hjerte


Kopioi ja käytä emoji 🩷

Jos haluat kopioida emojin vaaleanpunainen sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FA77

Käytä HTML-muodossa:   🩷


Muut emojit ryhmässä "symbolit"