Emoji ❤️‍🔥 - Palava sydän

❤️‍🔥

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ❤️‍🔥 tarkoittaa

Hymiö, joka edustaa palavaa sydäntä. Ennen kaikkea tätä hymiötä käytetään merkityksiin, jotka liittyvät erittäin intohimoiseen rakkauteen tai haluun, mutta se voi myös osoittaa, että haluat valtavasti jonkun tai jotain. Joskus se voi jopa symboloida, että "poltat" aiemman rakkauden ja siirryt elämässä eteenpäin.


Tilastot emojille ❤️‍🔥

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji ❤️‍🔥 ("palava sydän"), on paikalla 83 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen ❤️‍🔥 on toukokuu, viimeksi sillä oli noin 240 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin ❤️‍🔥.


Tietoa emojoista palava sydän

Täällä voit lukea lisää emoji ❤️‍🔥. Emojin palava sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Heinäkuu, Keskikesä, Uusivuosi, Äitien päivä, Ystävänpäivä, Kansainvälinen Naistenpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin palava sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain palava sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji palava sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Heart on fire
🇸🇪 Ruotsi: Brinnande hjärta
🇳🇴 Norja: Brennende hjerte
🇩🇰 Tanska: Brændende hjerte


Kopioi ja käytä emoji ❤️‍🔥

Jos haluat kopioida emojin palava sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2764 FE0F 200D 1F525

Käytä HTML-muodossa:   ❤️‍🔥


Muut emojit ryhmässä "symbolit"