✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji ㊙️ - Japanilainen merkki, joka tarkoittaa salaista

㊙️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ㊙️ tarkoittaa

Tämä hymiö tarkoittaa "salaa" ja sisältää myös japanilaisen kanji-merkin "salaiselle".

Tietoa emojoista japanilainen merkki, joka tarkoittaa salaista

Täällä voit lukea lisää emoji ㊙️. Pääryhmä, johon emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa salaista kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 296 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain japanilainen merkki, joka tarkoittaa salaista ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji japanilainen merkki, joka tarkoittaa salaista muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Japanese Secret button
🇸🇪 Ruotsi: Japansk skylt som betyder hemligt
🇳🇴 Norja: Japansk tegn for hemmelighet
🇩🇰 Tanska: Japansk symbol for hemmelig

Kopioi ja käytä emoji ㊙️

Jos haluat kopioida emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa salaista esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   3299 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   ㊙️

Muut emojit ryhmässä "symbolit"