Emoji 💛 - Keltainen sydän

💛

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💛 tarkoittaa

Keltaisen sydämen sanotaan edustavan ystävyyttä ja iloa, jota käytetään usein nuorten ja voiman, auringonpaisteen, kesän ja kevään symboloimiseen. Voidaan myös käyttää edustamaan eräänlaista uutta alkua ja puhtautta.


Tilastot emojille 💛

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 💛 ("keltainen sydän"), on paikalla 24 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 💛 on heinäkuu, viimeksi sillä oli noin 570 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on huhtikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 💛.


Tietoa emojoista keltainen sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 💛. Emojin keltainen sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Ystävänpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin keltainen sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain keltainen sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji keltainen sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Yellow heart
🇸🇪 Ruotsi: Gult hjärta
🇳🇴 Norja: Gult hjerte
🇩🇰 Tanska: Gult hjerte


Kopioi ja käytä emoji 💛

Jos haluat kopioida emojin keltainen sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F49B

Käytä HTML-muodossa:   💛


Muut emojit ryhmässä "symbolit"