Emoji ❤️ - Punainen sydän

❤️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ❤️ tarkoittaa

Tämä on klassisen rakkauden emojin, jota käytetään ilmaisemaan rakkautta tai rakastamaan jotakuta tai jotakin. Se edustaa intohimoa ja syvää yhteyttä johonkin, mutta myös romantiikkaa, ystävyyttä ja ehdotonta rakkautta.


Tilastot emojille ❤️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji ❤️ ("punainen sydän"), on paikalla 7 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen ❤️ on kesäkuu, viimeksi sillä oli noin 1130 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin ❤️.


Tietoa emojoista punainen sydän

Täällä voit lukea lisää emoji ❤️. Emojin punainen sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Heinäkuu, Keskikesä, Uusivuosi, Äitien päivä, Ystävänpäivä, Kansainvälinen Naistenpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin punainen sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain punainen sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji punainen sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Red heart
🇸🇪 Ruotsi: Rött hjärta
🇳🇴 Norja: Rødt hjerte
🇩🇰 Tanska: Rødt hjerte


Kopioi ja käytä emoji ❤️

Jos haluat kopioida emojin punainen sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2764 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   ❤️


Muut emojit ryhmässä "symbolit"