Emoji 🤍 - Valkoinen sydän

🤍

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤍 tarkoittaa

Valkoista sydäntä käytetään usein symbolisoimaan eräänlaista "puhdasta" rakkautta, kuten rakkaus, jonka vanhempi voi tuntea lapsesta, tai sellainen rakkaus, jota ei voida rikkoa tai tuhota.


Tilastot emojille 🤍

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤍 ("valkoinen sydän"), on paikalla 14 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤍 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 630 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on toukokuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤍.


Tietoa emojoista valkoinen sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 🤍. Emojin valkoinen sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Heinäkuu, Keskikesä, Uusivuosi, Äitien päivä, Ystävänpäivä, Kansainvälinen Naistenpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin valkoinen sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain valkoinen sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji valkoinen sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: White Heart
🇸🇪 Ruotsi: Vitt hjärta
🇳🇴 Norja: Hvitt hjerte
🇩🇰 Tanska: Hvidt hjerte


Kopioi ja käytä emoji 🤍

Jos haluat kopioida emojin valkoinen sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F90D

Käytä HTML-muodossa:   🤍


Muut emojit ryhmässä "symbolit"