Emoji ♈ - Oinas horoskooppimerkkiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ♈ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa horoskooppimerkkiä Oinas, ja sitä käytetään astrologiassa edustamaan tietyn ajanjakson aikana syntynyttä henkilöä. Jotta oinas voi olla syntynyt 21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta. Jos olet utelias tältä päivältä horoskooppiin, voit napsauttaa tätä edelleen tämän päivän horoskoopin oinas.


Tilastot emojille ♈

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji ♈ ("oinas horoskooppimerkki"), on paikalla 894 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen ♈ on heinäkuu, viimeksi sillä oli noin 60 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on syyskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin ♈.


Tietoa emojoista oinas horoskooppimerkki

Täällä voit lukea lisää emoji ♈. Pääryhmä, johon emojin oinas horoskooppimerkki kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain oinas horoskooppimerkki ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji oinas horoskooppimerkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Aries
🇸🇪 Ruotsi: Vädur (stjärntecken)
🇳🇴 Norja: Væren
🇩🇰 Tanska: Vædder stjernetegn


Kopioi ja käytä emoji ♈

Jos haluat kopioida emojin oinas horoskooppimerkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2648

Käytä HTML-muodossa:   ♈


Muut emojit ryhmässä "symbolit"