Emoji ♍ - Neitsyt horoskooppimerkkiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ♍ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa horoskooppimerkkiä Neitsyt, ja sitä käytetään astrologiassa edustamaan tietyn ajanjakson aikana syntynyttä henkilöä. Neitsyt on oltava syntynyt 23. elokuuta - 22. syyskuuta. Jos olet kiinnostunut tänään neitsythoroskoopista, voit napsauttaa tätä edelleen tämän päivän horoskoopin neitsyt.


Tietoa emojoista neitsyt horoskooppimerkki

Täällä voit lukea lisää emoji ♍. Pääryhmä, johon emojin neitsyt horoskooppimerkki kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 298 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain neitsyt horoskooppimerkki ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji neitsyt horoskooppimerkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Virgo
🇸🇪 Ruotsi: Jungfru (stjärntecken)
🇳🇴 Norja: Jomfruen
🇩🇰 Tanska: Jomfru stjernetegn


Kopioi ja käytä emoji ♍

Jos haluat kopioida emojin neitsyt horoskooppimerkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   264D

Käytä HTML-muodossa:   ♍


Muut emojit ryhmässä "symbolit"