Emoji ♎ - Vaaka horoskooppimerkkiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ♎ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa horoskooppimerkkiä Vaaka, ja sitä käytetään astrologiassa edustamaan tietyn ajanjakson aikana syntynyttä henkilöä. Aallon on oltava syntynyt 23. syyskuuta - 22. lokakuuta. Jos olet kiinnostunut aallon horoskoopista tänään, voit napsauttaa tätä edelleen tämän päivän horoskoopin vaaka.


Tilastot emojille ♎

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji ♎ ("vaaka horoskooppimerkki"), on paikalla 807 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen ♎ on heinäkuu, viimeksi sillä oli noin 40 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on lokakuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin ♎.


Tietoa emojoista vaaka horoskooppimerkki

Täällä voit lukea lisää emoji ♎. Pääryhmä, johon emojin vaaka horoskooppimerkki kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vaaka horoskooppimerkki ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji vaaka horoskooppimerkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Libra
🇸🇪 Ruotsi: Våg (stjärntecken)
🇳🇴 Norja: Vekten
🇩🇰 Tanska: Vægt stjernetegn


Kopioi ja käytä emoji ♎

Jos haluat kopioida emojin vaaka horoskooppimerkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   264E

Käytä HTML-muodossa:   ♎


Muut emojit ryhmässä "symbolit"