Emoji ❤️‍🩹 - Parantava sydän

❤️‍🩹

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ❤️‍🩹 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa sydäntä, jonka side on kääritty sen toiselle puolelle, ja sen on tarkoitus olla vastakohta emojille, joka edustaa särkynyttä sydäntä. Emojin takana oleva henki edustaa prosessia, joka liittyy parantumiseen, palautumiseen tai aiemman rakkauden voittamiseen. Sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan myötätuntoa henkilöä kohtaan, joka on kokenut vaikean vaiheen elämässään.


Tilastot emojille ❤️‍🩹

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji ❤️‍🩹 ("parantava sydän"), on paikalla 144 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen ❤️‍🩹 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 120 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin ❤️‍🩹.


Tietoa emojoista parantava sydän

Täällä voit lukea lisää emoji ❤️‍🩹. Emojin parantava sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Heinäkuu, Keskikesä, Uusivuosi, Äitien päivä, Ystävänpäivä, Kansainvälinen Naistenpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin parantava sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain parantava sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji parantava sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Mending heart
🇸🇪 Ruotsi: Läkande hjärta
🇳🇴 Norja: Helbredende hjerte
🇩🇰 Tanska: Helbredende hjerte


Kopioi ja käytä emoji ❤️‍🩹

Jos haluat kopioida emojin parantava sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2764 FE0F 200D 1FA79

Käytä HTML-muodossa:   ❤️‍🩹


Muut emojit ryhmässä "symbolit"