✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji ♀️ - Naisten symboli venus

♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ♀️ tarkoittaa

Tämä emoji on erittäin voimakas symboli, joka tunkeutuu yhteiskuntaan monilla eri tasoilla, ennen kaikkea sitä käytetään tilanteissa, joissa halutaan ilmaista sukupuolten tasa-arvo, sympatiat feminismiin tai oikeudenmukaisuuteen yleensä.

Tietoa emojoista naisten symboli venus

Täällä voit lukea lisää emoji ♀️. Emojin naisten symboli venus kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Äitien päivä, Kansainvälinen Naistenpäivä.  Pääryhmä, johon emojin naisten symboli venus kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 295 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain naisten symboli venus ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji naisten symboli venus muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Female sign
🇸🇪 Ruotsi: Kvinnosymbol (Venus)
🇳🇴 Norja: Kvinne tegn
🇩🇰 Tanska: Kvindelige tegn

Kopioi ja käytä emoji ♀️

Jos haluat kopioida emojin naisten symboli venus esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   ♀️

Muut emojit ryhmässä "symbolit"