Emoji ♑ - Kauris horoskooppimerkkiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ♑ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa horoskooppimerkkiä Kauris, ja sitä käytetään astrologiassa edustamaan tietyn ajanjakson aikana syntynyttä henkilöä. Kauris täytyy olla syntynyt 22. joulukuuta - 19. tammikuuta. Jos olet kiinnostunut Kauris-aseman horoskoopista tänään, voit napsauttaa tätä edelleen tämän päivän horoskoopin kauris.


Tietoa emojoista kauris horoskooppimerkki

Täällä voit lukea lisää emoji ♑. Pääryhmä, johon emojin kauris horoskooppimerkki kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 298 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kauris horoskooppimerkki ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kauris horoskooppimerkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Capricorn
🇸🇪 Ruotsi: Stenbock (stjärntecken)
🇳🇴 Norja: Steinbukken
🇩🇰 Tanska: Stenbuk stjernetegn


Kopioi ja käytä emoji ♑

Jos haluat kopioida emojin kauris horoskooppimerkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2651

Käytä HTML-muodossa:   ♑


Muut emojit ryhmässä "symbolit"