✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🉑 - Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttävää

🉑

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🉑 tarkoittaa

Tämä emoji tarkoittaa "hyväksyttävää" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "hyväksyttävälle", jota käytetään tilanteessa, jossa haluat ilmaista, että jokin on "hyväksyttävää".

Tietoa emojoista japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttävää

Täällä voit lukea lisää emoji 🉑. Pääryhmä, johon emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttävää kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 296 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttävää ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttävää muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Japanese Acceptable button
🇸🇪 Ruotsi: Japansk skylt som betyder godtagbart
🇳🇴 Norja: Japansk tegn for akseptabelt
🇩🇰 Tanska: Japansk symbol for accepteret

Kopioi ja käytä emoji 🉑

Jos haluat kopioida emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttävää esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F251

Käytä HTML-muodossa:   🉑

Muut emojit ryhmässä "symbolit"