✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🔯 - Kuusisakarainen tähti jossa piste keskellä

🔯

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🔯 tarkoittaa

Emoji kuusisakarainen tähti jossa piste keskellä kuuluu symboliryhmään ja on siksi jonkin symboli. Yleensä hymiön nimi paljastaa yleensä sen, mikä se on symboli, mutta jos se ei auta, voit saada vihjeitä myös tarkastelemalla emojinin englanninkielistä alkuperäistä nimeä, joka on six pointed star with middle dot.

Tietoa emojoista kuusisakarainen tähti jossa piste keskellä

Täällä voit lukea lisää emoji 🔯. Emojin kuusisakarainen tähti jossa piste keskellä kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Hanukka.  Pääryhmä, johon emojin kuusisakarainen tähti jossa piste keskellä kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 295 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kuusisakarainen tähti jossa piste keskellä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji kuusisakarainen tähti jossa piste keskellä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Six pointed star with middle dot
🇸🇪 Ruotsi: Sexuddig stjärna med prick i mitten
🇳🇴 Norja: Sekstagget stjerne med prikk i midten
🇩🇰 Tanska: Sekstakket stjerne med punkt i midten

Kopioi ja käytä emoji 🔯

Jos haluat kopioida emojin kuusisakarainen tähti jossa piste keskellä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F52F

Käytä HTML-muodossa:   🔯

Muut emojit ryhmässä "symbolit"