Emoji 🔰 - Japanilainen symboli aloittelijalle

🔰

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🔰 tarkoittaa

Yksi asia, joka on hyvin mielenkiintoinen tässä nimenomaisessa emoji-sarjassa, on, että sitä käytetään todellisuudessa Japanin jokapäiväisessä elämässä! Kun henkilö on äskettäin ottanut hänen ajokorttinsa Japanissa, hänellä on oltava tarra, jossa on tämä symboli autossaan ensimmäisen kuljettajansa aikana. Tämän tarkoituksena on ilmoittaa kuljettajilleen, että henkilö, joka ajaa autoa, on aloittelija liikenteessä, ja että tämä on otettava huomioon. Sieltä myös nimi emojin, japanilainen symboli aloittelijoille, japaniksi kutsutaan myös "shoshinsha" tai "wakaba" -merkiksi. Kuva hieman kauempana osoittaa japanilaisen auton, jossa on tämä symboli, ja osoittaa, että auton kuljettaja on suhteellisen hiljattain ottanut ajokorttinsa.

Koska asia, joka on hieman hauska ja sidottu tähän nimenomaiseen emojiyn, on se, että Japanissa on yksi tarra, jonka jotkut autonkuljettajat tarvitsevat autossaan - nimittäin merkki, joka osoittaa, että henkilö, joka ajaa autoa, on vanhempi henkilö ja tämä huomio on siksi esitettävä, tätä symbolia kutsutaan "koreisha". 75-vuotiailla ja vanhemmilla on oltava merkki autossaan, mutta suositellaan, että koreisha-merkkiä käytetään jo 70-vuotiaana. Miksi tämä symboli ei ole löytänyt tiensä emoji-maailmaan ja hänellä on oma emoji, sillä voi olla eri syitä, mutta saattaa olla, että ei ole niin yleistä, että haluat ehkä tuoda tarraa autoon.🙃

Lue lisää tuotemerkeistä täältä:
Shoshinshan merkki
Koreisha merkki


Tilastot emojille 🔰

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🔰 ("japanilainen symboli aloittelijalle"), on paikalla 222 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🔰 on kesäkuu, viimeksi sillä oli noin 140 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🔰.


Tietoa emojoista japanilainen symboli aloittelijalle

Täällä voit lukea lisää emoji 🔰. Pääryhmä, johon emojin japanilainen symboli aloittelijalle kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain japanilainen symboli aloittelijalle ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji japanilainen symboli aloittelijalle muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Japanese symbol for beginner
🇸🇪 Ruotsi: Japansk symbol för nybörjare
🇳🇴 Norja: Japansk symbol for nybegynner
🇩🇰 Tanska: Japansk symbol for begynder


Kopioi ja käytä emoji 🔰

Jos haluat kopioida emojin japanilainen symboli aloittelijalle esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F530

Käytä HTML-muodossa:   🔰


Muut emojit ryhmässä "symbolit"