Emoji Japanilainen symboli aloittelijalle

🔰

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Tietoa emojoista japanilainen symboli aloittelijalle

Täältä löydät emojin japanilainen symboli aloittelijalle suurikokoisina. Alkuperäinen englanninkielen nimi emojin japanilainen symboli aloittelijalle on "japanese symbol for beginner". Emojin japanilainen symboli aloittelijalle kuuluu ryhmään Symbolit yhdessä toisen 277 samanlaisen emojin kanssa.

Jos haluat kopioida emojin japanilainen symboli aloittelijalle käyttämään sitä esimerkiksi sähköpostissa tai keskustelussa, sinun tarvitsee vain klikata "Kopio"-painiketta. Emojin japanilainen symboli aloittelijalle päätyy sinun clipboard, ja voit helposti liittää sen tavalliseen tapaan - esim. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa) jos istut tavallisessa tietokoneessa. Alla löydät emojinin hex-koodin sekä valmiiksi koodatun esimerkin, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F530

Käytä HTML-muodossa:   🔰


Japanin uusien autonkuljettajien aloittelijasymboli

Pieni hauska triviaa tästä emojasta on se, että sitä todella käytetään todellisessa arjessa Japanissa. Henkilö, joka on äskettäin hakenut ajokorttinsa, on varustettava tarraläpillä, jolla tämä symboli on hänen autonsa ensimmäisenä vuonna kuljettajana. Tämä kertoo matkustajilleen, että autoa ajettava henkilö on aloittelija liikenteessä ja että tämän on otettava huomioon tämä. Sieltä on myös nimi emojin, "Japanin symboli aloittelijoille". Alla olevassa kuvassa näkyy japanilainen auto, jossa on tämä symboli, mikä osoittaa, että auton kuljettaja on äskettäin ottanut ajokorttinsa.

Muut emojit ryhmässä "symbolit"