✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji ⚧️ - Transsukupuolisuus symboli

⚧️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ⚧️ tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa ns. Trans-symbolia, joka koostuu miehen ja naisen symboleista sekä näiden yhdistelmästä kolmannessa nuolessa. Kolmannen nuolen on tarkoitus olla symboli niille transsukupuolille ihmisille, jotka tunnistavat itsensä ei-binaarisiksi, ts. Niille, jotka eivät yksilöi itseään yhdeksi kahdesta binaarisesta sukupuolesta, jotka ovat miehiä tai naisia. Symbolilla itsellään on tarkoitus edustaa ylpeyttä ja kamppailua tasa-arvoisista oikeuksista kaikille transseksuaalille.

Tietoa emojoista transsukupuolisuus symboli

Täällä voit lukea lisää emoji ⚧️. Emojin transsukupuolisuus symboli kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Äitien päivä, Kansainvälinen Naistenpäivä.  Pääryhmä, johon emojin transsukupuolisuus symboli kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 296 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain transsukupuolisuus symboli ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji transsukupuolisuus symboli muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Transgender Symbol
🇸🇪 Ruotsi: Transsymbol (transsexualitet)
🇳🇴 Norja: Transseksuell symbol
🇩🇰 Tanska: Transkønnethed symbol

Kopioi ja käytä emoji ⚧️

Jos haluat kopioida emojin transsukupuolisuus symboli esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   26A7 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   ⚧️

Muut emojit ryhmässä "symbolit"