Emoji ❣️ - Punainen sydän huutomerkkinä

❣️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ❣️ tarkoittaa

Huutomerkin muotoinen koristeellinen sydän, jossa huutomerkin yläosa koostuu sydämestä. Voidaan käyttää välittämään jotain tärkeää rakastavalla tavalla.


Tilastot emojille ❣️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji ❣️ ("punainen sydän huutomerkkinä"), on paikalla 11 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen ❣️ on joulukuu, viimeksi sillä oli noin 880 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin ❣️.


Tietoa emojoista punainen sydän huutomerkkinä

Täällä voit lukea lisää emoji ❣️. Emojin punainen sydän huutomerkkinä kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Pride ja HBTQ, Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin punainen sydän huutomerkkinä kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain punainen sydän huutomerkkinä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji punainen sydän huutomerkkinä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Heavy heart exclamation mark ornament
🇸🇪 Ruotsi: Rött hjärta som ett utropstecken
🇳🇴 Norja: Rødt hjerte som utropstegn
🇩🇰 Tanska: Rødt hjerte som udråbstegn


Kopioi ja käytä emoji ❣️

Jos haluat kopioida emojin punainen sydän huutomerkkinä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2763 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   ❣️


Muut emojit ryhmässä "symbolit"