Emoji ♋ - Rapu horoskooppimerkkiEmojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ♋ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa horoskooppimerkkiä Rapu, ja sitä käytetään astrologiassa edustamaan joku tietyllä ajanjaksolla syntyneitä. Syöpään ollakseen syntynyt 22. kesäkuuta - 22. heinäkuuta. Jos olet kiinnostunut tänään syövän horoskoopista, voit napsauttaa tätä edelleen nyky päivän horoskoopin rapu.


Tietoa emojoista rapu horoskooppimerkki

Täällä voit lukea lisää emoji ♋. Pääryhmä, johon emojin rapu horoskooppimerkki kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 298 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain rapu horoskooppimerkki ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji rapu horoskooppimerkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Cancer
🇸🇪 Ruotsi: Kräfta (stjärntecken)
🇳🇴 Norja: Krepsen
🇩🇰 Tanska: Krebs stjernetegn


Kopioi ja käytä emoji ♋

Jos haluat kopioida emojin rapu horoskooppimerkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   264B

Käytä HTML-muodossa:   ♋


Muut emojit ryhmässä "symbolit"