✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 💮 - Valkoinen kukka

💮

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💮 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa punaisella kehyksellä koristeltua valkoista kukkaa. Se sisältää (useimmissa yksiköissä) japaninkielisen tekstin, joka on hiukan käännetty "erittäin hyvin tehtyksi" ja jota opettajat käyttävät usein leiman avulla, jonka avulla he leimaavat opiskelijoiden töitä tai esseitä, joita he pitävät hyvin toteutettuina.

Tietoa emojoista valkoinen kukka

Täällä voit lukea lisää emoji 💮. Pääryhmä, johon emojin valkoinen kukka kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 296 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain valkoinen kukka ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji valkoinen kukka muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: White flower
🇸🇪 Ruotsi: Vit blomma
🇳🇴 Norja: Hvit blomst
🇩🇰 Tanska: Hvid blomst

Kopioi ja käytä emoji 💮

Jos haluat kopioida emojin valkoinen kukka esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F4AE

Käytä HTML-muodossa:   💮

Muut emojit ryhmässä "symbolit"