Emoji 🤎 - Ruskea sydän

🤎

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤎 tarkoittaa

Ruskeaa sydäntä voidaan usein käyttää ilmaisemaan rakkauttaan jotain kohtaan hieman leikkisämmällä tavalla tai yksinkertaisesti ilmaista rakkautensa suklaalle.


Tilastot emojille 🤎

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤎 ("ruskea sydän"), on paikalla 94 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤎 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 210 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤎.


Tietoa emojoista ruskea sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 🤎. Emojin ruskea sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Heinäkuu, Keskikesä, Uusivuosi, Äitien päivä, Ystävänpäivä, Kansainvälinen Naistenpäivä, Black Lives Matter, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin ruskea sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ruskea sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji ruskea sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Brown Heart
🇸🇪 Ruotsi: Brunt hjärta
🇳🇴 Norja: Brunt hjerte
🇩🇰 Tanska: Brunt hjerte


Kopioi ja käytä emoji 🤎

Jos haluat kopioida emojin ruskea sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F90E

Käytä HTML-muodossa:   🤎


Muut emojit ryhmässä "symbolit"