✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🈸 - Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hakemusta

🈸

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🈸 tarkoittaa

Tämä hymiö tarkoittaa "käytä" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "pyyntö". Emojinin vaihtoehtoinen merkitys on "apina", Kiinan horoskoopista. Kylttiä käytetään yleensä Japanissa hakulomakkeen tai yhteystietojen merkitsemiseksi kyselyihin.

Tietoa emojoista japanilainen merkki, joka tarkoittaa hakemusta

Täällä voit lukea lisää emoji 🈸. Pääryhmä, johon emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa hakemusta kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 296 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain japanilainen merkki, joka tarkoittaa hakemusta ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji japanilainen merkki, joka tarkoittaa hakemusta muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Japanese sign for usage
🇸🇪 Ruotsi: Japansk skylt som betyder användning
🇳🇴 Norja: Japansk tegn for app
🇩🇰 Tanska: Japansk symbol for ansøgning

Kopioi ja käytä emoji 🈸

Jos haluat kopioida emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa hakemusta esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F238

Käytä HTML-muodossa:   🈸

Muut emojit ryhmässä "symbolit"