✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🈚 - Japanilainen merkki, joka tarkoittaa ilmaista

🈚

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🈚 tarkoittaa

Tämä hymiö tarkoittaa "ilmaista" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "puuttuu" tai "jolla ei ole" jotain.

Tietoa emojoista japanilainen merkki, joka tarkoittaa ilmaista

Täällä voit lukea lisää emoji 🈚. Pääryhmä, johon emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa ilmaista kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 296 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain japanilainen merkki, joka tarkoittaa ilmaista ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji japanilainen merkki, joka tarkoittaa ilmaista muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Japanese free of charge button
🇸🇪 Ruotsi: Japansk skylt som betyder gratis
🇳🇴 Norja: Japansk tegn for gratis
🇩🇰 Tanska: Japansk symbol for gratis

Kopioi ja käytä emoji 🈚

Jos haluat kopioida emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa ilmaista esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F21A

Käytä HTML-muodossa:   🈚

Muut emojit ryhmässä "symbolit"