Emoji 💞 - Pyörivät sydämet

💞

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💞 tarkoittaa

Emoji pyörivät sydämet kuuluu symboliryhmään ja on siksi jonkin symboli. Yleensä hymiön nimi paljastaa yleensä sen, mikä se on symboli, mutta jos se ei auta, voit saada vihjeitä myös tarkastelemalla emojinin englanninkielistä alkuperäistä nimeä, joka on revolving hearts.


Tietoa emojoista pyörivät sydämet

Täällä voit lukea lisää emoji 💞. Emojin pyörivät sydämet kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Pride ja HBTQ, Keskikesä, Äitien päivä, Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin pyörivät sydämet kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 304 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pyörivät sydämet ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji pyörivät sydämet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Revolving hearts
🇸🇪 Ruotsi: Snurrande hjärtan
🇳🇴 Norja: Kretsende hjerter
🇩🇰 Tanska: Roterende hjerter


Kopioi ja käytä emoji 💞

Jos haluat kopioida emojin pyörivät sydämet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F49E

Käytä HTML-muodossa:   💞


Muut emojit ryhmässä "symbolit"