Emoji 💔 - Särkynyt sydän

💔

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💔 tarkoittaa

Emoji särkynyt sydän kuuluu symboliryhmään ja on siksi jonkin symboli. Yleensä hymiön nimi paljastaa yleensä sen, mikä se on symboli, mutta jos se ei auta, voit saada vihjeitä myös tarkastelemalla emojinin englanninkielistä alkuperäistä nimeä, joka on broken heart.


Tietoa emojoista särkynyt sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 💔. Emojin särkynyt sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin särkynyt sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 304 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain särkynyt sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji särkynyt sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Broken heart
🇸🇪 Ruotsi: Brustet hjärta
🇳🇴 Norja: Knust hjerte
🇩🇰 Tanska: Knust hjerte


Kopioi ja käytä emoji 💔

Jos haluat kopioida emojin särkynyt sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F494

Käytä HTML-muodossa:   💔


Muut emojit ryhmässä "symbolit"