Emoji 💝 - Sydän nauhalla

💝

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💝 tarkoittaa

Emoji sydän nauhalla kuuluu symboliryhmään ja on siksi jonkin symboli. Yleensä hymiön nimi paljastaa yleensä sen, mikä se on symboli, mutta jos se ei auta, voit saada vihjeitä myös tarkastelemalla emojinin englanninkielistä alkuperäistä nimeä, joka on heart with ribbon.


Tietoa emojoista sydän nauhalla

Täällä voit lukea lisää emoji 💝. Emojin sydän nauhalla kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Pride ja HBTQ, Heinäkuu, Äitien päivä, Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin sydän nauhalla kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 298 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain sydän nauhalla ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji sydän nauhalla muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Heart with ribbon
🇸🇪 Ruotsi: Hjärta med rosett
🇳🇴 Norja: Hjerte med sløyfe
🇩🇰 Tanska: Hjerte med bånd


Kopioi ja käytä emoji 💝

Jos haluat kopioida emojin sydän nauhalla esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F49D

Käytä HTML-muodossa:   💝


Muut emojit ryhmässä "symbolit"