✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji ⚣ - Kaksinkertainen miesten symboli (homo-symboli)Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ⚣ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kahta miespuolisia symboleja, jotka on kytketty yhteen symboliksi ja joiden tarkoituksena on symboloida miesten homoseksuaalisuutta.

Tietoa emojoista kaksinkertainen miesten symboli (homo-symboli)

Täällä voit lukea lisää emoji ⚣. Emojin kaksinkertainen miesten symboli (homo-symboli) kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Isänpäivä, Kansainvälinen miesten päivä.  Pääryhmä, johon emojin kaksinkertainen miesten symboli (homo-symboli) kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 295 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kaksinkertainen miesten symboli (homo-symboli) ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji kaksinkertainen miesten symboli (homo-symboli) muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Doubled male sign (gay symbol)
🇸🇪 Ruotsi: Dubbel manssymbol (gay-/homosymbol)
🇳🇴 Norja: Dobbelt mannlige tegn (homofil symbol)
🇩🇰 Tanska: Dobbelt mandlige tegn (homoseksuelt symbol)

Kopioi ja käytä emoji ⚣

Jos haluat kopioida emojin kaksinkertainen miesten symboli (homo-symboli) esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   26A3

Käytä HTML-muodossa:   ⚣

Muut emojit ryhmässä "symbolit"