Emoji 💙 - Sininen sydän

💙

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💙 tarkoittaa

Sinisen sydämen sanotaan symboloivan luottamusta, rauhaa, harmoniaa ja uskollisuutta, mutta ne voivat myös edustaa hyvin syvää vetovoimaa.


Tilastot emojille 💙

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 💙 ("sininen sydän"), on paikalla 10 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 💙 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 690 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 💙.


Tietoa emojoista sininen sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 💙. Emojin sininen sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Ystävänpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin sininen sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain sininen sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji sininen sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Blue heart
🇸🇪 Ruotsi: Blått hjärta
🇳🇴 Norja: Blått hjerte
🇩🇰 Tanska: Blåt hjerte


Kopioi ja käytä emoji 💙

Jos haluat kopioida emojin sininen sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F499

Käytä HTML-muodossa:   💙


Muut emojit ryhmässä "symbolit"