Emoji 💚 - Vihreä sydän

💚

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💚 tarkoittaa

Vihreä sydän tunnetaan myös kateellisena sydämenä, ja se liittyy usein mustasukkaisuuteen ja kateuteen. Mutta asiayhteydestä riippuen sillä voi olla myös erilainen merkitys, nimittäin ympäristö, kasvit, luonto, kasvissyöjät ja vegaanit.


Tilastot emojille 💚

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 💚 ("vihreä sydän"), on paikalla 22 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 💚 on toukokuu, viimeksi sillä oli noin 500 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on kesäkuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 💚.


Tietoa emojoista vihreä sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 💚. Emojin vihreä sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Ystävänpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin vihreä sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vihreä sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji vihreä sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Green heart
🇸🇪 Ruotsi: Grönt hjärta
🇳🇴 Norja: Grønt hjerte
🇩🇰 Tanska: Grønt hjerte


Kopioi ja käytä emoji 💚

Jos haluat kopioida emojin vihreä sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F49A

Käytä HTML-muodossa:   💚


Muut emojit ryhmässä "symbolit"