Emoji 💜 - Purppuranvärinen sydän

💜

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💜 tarkoittaa

Purppuran sydämen voidaan joissakin suhteissa symboloida nöyrää tai myötätuntoista rakkautta, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan rakkautta glamouriin, ylellisyyteen, rahaan jne.


Tilastot emojille 💜

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 💜 ("purppuranvärinen sydän"), on paikalla 23 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 💜 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 510 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on maaliskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 💜.


Tietoa emojoista purppuranvärinen sydän

Täällä voit lukea lisää emoji 💜. Emojin purppuranvärinen sydän kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Ystävänpäivä, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin purppuranvärinen sydän kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain purppuranvärinen sydän ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji purppuranvärinen sydän muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Purple heart
🇸🇪 Ruotsi: Lila hjärta
🇳🇴 Norja: Lilla hjerte
🇩🇰 Tanska: Violet hjerte


Kopioi ja käytä emoji 💜

Jos haluat kopioida emojin purppuranvärinen sydän esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F49C

Käytä HTML-muodossa:   💜


Muut emojit ryhmässä "symbolit"