✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🈴 - Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttyä arvosanaa

🈴

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🈴 tarkoittaa

Tämä emoji tarkoittaa "hyväksyttyä tasoa" ja sisältää japanilaisen kanji-merkin "sopimukselle" jonkin sulautuvan muodossa. Käytetään arvosanojen yhteydessä arvosanan suorittamisesta.

Tietoa emojoista japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttyä arvosanaa

Täällä voit lukea lisää emoji 🈴. Pääryhmä, johon emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttyä arvosanaa kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 296 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttyä arvosanaa ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttyä arvosanaa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Japanese sign for approved (grade)
🇸🇪 Ruotsi: Japansk skylt som betyder godkänt (betyg)
🇳🇴 Norja: Japansk tegn for bestått
🇩🇰 Tanska: Japansk symbol for bestået

Kopioi ja käytä emoji 🈴

Jos haluat kopioida emojin japanilainen merkki, joka tarkoittaa hyväksyttyä arvosanaa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F234

Käytä HTML-muodossa:   🈴

Muut emojit ryhmässä "symbolit"