Emoji 🔔 - Kello

🔔

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🔔 tarkoittaa

Emoji kello kuuluu symboliryhmään ja on siksi jonkin symboli. Yleensä hymiön nimi paljastaa yleensä sen, mikä se on symboli, mutta jos se ei auta, voit saada vihjeitä myös tarkastelemalla emojinin englanninkielistä alkuperäistä nimeä, joka on bell.

Tietoa emojoista kello

Täällä voit lukea lisää emoji 🔔. Emojin kello kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Heinäkuu, Uusivuosi, Ramadan.  Pääryhmä, johon emojin kello kuuluu, on Symbolit, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 291 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kello ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji kello muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Bell
🇫🇮 Ruotsi: Ringklocka
🇳🇴 Norja: Klokke
🇩🇰 Tanska: Klokke

Kopioi ja käytä emoji 🔔

Jos haluat kopioida emojin kello esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F514

Käytä HTML-muodossa:   🔔

Muut emojit ryhmässä "symbolit"