Emoji 🇫🇮 - Suomen lippu

🇫🇮

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🇫🇮 tarkoittaa

Tämä hymiö kuuluu hymiöiden lippuryhmään, ja edustaa siksi joko maata tai tiettyä ilmiötä, joka voidaan liittää lippuun. Mistä maasta tai ilmiöstä se on kyse, on yleensä hymiön nimi, joka on suomen lippu. Joskus saat myös johtolankoja emojinin englanninkielisestä alkuperäisestä nimestä, joka on flag: finland.


Tilastot emojille 🇫🇮

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🇫🇮 ("suomen lippu"), on paikalla 59 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🇫🇮 on joulukuu, viimeksi sillä oli noin 980 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🇫🇮.


Tietoa emojoista suomen lippu

Täällä voit lukea lisää emoji 🇫🇮. Emojin suomen lippu kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Suomen itsenäisyyspäivä.  Pääryhmä, johon emojin suomen lippu kuuluu, on Liput, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain suomen lippu ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji suomen lippu muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Flag: Finland
🇸🇪 Ruotsi: Finland-flagga
🇳🇴 Norja: Flagget til Finland
🇩🇰 Tanska: Finlands flag


Kopioi ja käytä emoji 🇫🇮

Jos haluat kopioida emojin suomen lippu esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F1EB 1F1EE

Käytä HTML-muodossa:   🇫🇮


Muut emojit ryhmässä "liput"