Emoji 🇫🇮 - Suomen lippu

🇫🇮

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🇫🇮 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on suomen lippu. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on finland flag.

Tietoa emojoista suomen lippu

Täällä voit lukea lisää emoji 🇫🇮. Emojin suomen lippu kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Suomen itsenäisyyspäivä.  Pääryhmä, johon emojin suomen lippu kuuluu, on Liput, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 268 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain suomen lippu ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji suomen lippu muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Finland flag
🇫🇮 Ruotsi: Finland-flagga
🇳🇴 Norja: Flagget til Finland
🇩🇰 Tanska: Finlands flag

Kopioi ja käytä emoji 🇫🇮

Jos haluat kopioida emojin suomen lippu esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F1EB 1F1EE

Käytä HTML-muodossa:   🇫🇮

Muut emojit ryhmässä "liput"