Emoji Tuntihotelli

🏩

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Tietoa emojoista tuntihotelli

Täältä löydät emojin tuntihotelli suurikokoisina. Alkuperäinen englanninkielen nimi emojin tuntihotelli on "love hotel". Emojin tuntihotelli kuuluu ryhmään Matkailu ja paikat yhdessä toisen 119 samanlaisen emojin kanssa. Emojin tuntihotelli kuuluu myös sisäiseen emojig-ryhmään Häät

Jos haluat kopioida emojin tuntihotelli käyttämään sitä esimerkiksi sähköpostissa tai keskustelussa, sinun tarvitsee vain klikata "Kopio"-painiketta. Emojin tuntihotelli päätyy sinun clipboard, ja voit helposti liittää sen tavalliseen tapaan - esim. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa) jos istut tavallisessa tietokoneessa. Alla löydät emojinin hex-koodin sekä valmiiksi koodatun esimerkin, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F3E9

Käytä HTML-muodossa:   🏩


Tuntihotelli, nopeat tapaamiset

Love Hotel on eräänlainen hotelli, joka on suunniteltu nopeisiin tai lyhytaikaisiin vierailuihin. Ne ovat pohjimmiltaan kaikkialla maailmassa, mutta ovat erityisen yleisiä Japanissa. Japanin koruhotellit ovat saatavilla monissa eri teemoissa ja malleissa, kuten anime-innoittamassa sisustuksessa tai pyörivissä sängyissä. Mutta kaikille yhteinen tarkoitus, teemasta riippumatta, on se, että ne toimivat paikkana, jossa pari voi hiipua pois harjoittaakseen seksuaalista kanssakäymistä. Yleensä hotellihuoneessa tarvitaan kaikkea, kuten ehkäisyvälineitä ja muita tarvikkeita, joita tarvitaan.

Muut emojit ryhmässä "matkailu ja paikat"