Emoji 🏩 - Tuntihotelli

🏩

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🏩 tarkoittaa

Tuntihotelli on eräänlainen hotelli, joka on tarkoitettu nopeisiin tai lyhytaikaisiin vierailuihin. Ne ovat periaatteessa kaikkialla maailmassa, mutta ovat erityisen yleisiä Japanissa. Japanin rakkauden hotellit tulevat moniin eri teemoihin ja malleihin, esimerkiksi anime-inspiroidulla sisustuksella tai pyörivillä vuoteilla. Mutta kaikkien yhteinen tarkoitus teemasta riippumatta on, että heidän pitäisi toimia paikkana, jossa pari voi hiipiä pois seksuaalisessa yhdynnässä. Yleensä hotellihuoneessa tarvitaan kaikkea, kuten ehkäisyvälineitä ja muita tarvitsemia lisävarusteita.


Tilastot emojille 🏩

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🏩 ("tuntihotelli"), on paikalla 258 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🏩 on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 70 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on kesäkuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🏩.


Tietoa emojoista tuntihotelli

Täällä voit lukea lisää emoji 🏩. Emojin tuntihotelli kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Häät, Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin tuntihotelli kuuluu, on Matkailu ja paikat, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain tuntihotelli ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji tuntihotelli muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Love hotel
🇸🇪 Ruotsi: Kärlekshotell
🇳🇴 Norja: Kjærlighetshotell
🇩🇰 Tanska: Elskovshotel


Kopioi ja käytä emoji 🏩

Jos haluat kopioida emojin tuntihotelli esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F3E9

Käytä HTML-muodossa:   🏩


Muut emojit ryhmässä "matkailu ja paikat"