✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🩸 - Pisara verta

🩸

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🩸 tarkoittaa

Tämän hymiön on tarkoitus edustaa punertavaa veripisaraa, ja tosiasia on, että tästä hymiöstä on tullut paljon keskustelua ja se on todella tullut esille, kun siitä on tullut osa muita hymiöitä. Syy siitä, miksi siitä on keskusteltu, johtuu siitä, että monet uskovat, että emojojen tarkoituksena on saattaa ajatukset kuukautisiin siten, että ne tekevät näkyväksi kaikkien naisten läpi. Mutta tietysti sitä voidaan käyttää myös edustamaan muita asioita, kuten verenluovutus tai yksinkertaisesti verenvuoto normaalin vamman seurauksena.

Tietoa emojoista pisara verta

Täällä voit lukea lisää emoji 🩸. Emojin pisara verta kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Pride ja HBTQ, Äitien päivä, Kansainvälinen Naistenpäivä.  Pääryhmä, johon emojin pisara verta kuuluu, on Esineet, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 202 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pisara verta ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji pisara verta muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Drop of blood
🇸🇪 Ruotsi: Bloddroppe
🇳🇴 Norja: Dråpe blod
🇩🇰 Tanska: Dråbe blod

Kopioi ja käytä emoji 🩸

Jos haluat kopioida emojin pisara verta esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FA78

Käytä HTML-muodossa:   🩸

Muut emojit ryhmässä "esineet"