✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 📫 - Postilaatikko, jonka lippu on nostettu

📫

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 📫 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on postilaatikko, jonka lippu on nostettu. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on closed mailbox with raised flag.

Tietoa emojoista postilaatikko, jonka lippu on nostettu

Täällä voit lukea lisää emoji 📫. Pääryhmä, johon emojin postilaatikko, jonka lippu on nostettu kuuluu, on Esineet, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 202 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain postilaatikko, jonka lippu on nostettu ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji postilaatikko, jonka lippu on nostettu muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Closed mailbox with raised flag
🇸🇪 Ruotsi: Stängd brevlåda med uppfälld flagga
🇳🇴 Norja: Lukket postkasse med flagget oppe
🇩🇰 Tanska: Lukket postkasse med hævet flag

Kopioi ja käytä emoji 📫

Jos haluat kopioida emojin postilaatikko, jonka lippu on nostettu esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F4EB

Käytä HTML-muodossa:   📫

Muut emojit ryhmässä "esineet"