✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 💉 - Ruisku

💉

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💉 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on ruisku. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on syringe.

Tietoa emojoista ruisku

Täällä voit lukea lisää emoji 💉. Emojin ruisku kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Halloween, Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin ruisku kuuluu, on Esineet, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 202 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ruisku ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji ruisku muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Syringe
🇸🇪 Ruotsi: Spruta
🇳🇴 Norja: Sprøyte
🇩🇰 Tanska: Kanyle

Kopioi ja käytä emoji 💉

Jos haluat kopioida emojin ruisku esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F489

Käytä HTML-muodossa:   💉

Muut emojit ryhmässä "esineet"