Emoji 🍙 - Riisipallo

🍙

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🍙 tarkoittaa

Riisipallo, tai onigiri, jota kutsutaan japaniksi, on tyypillinen ruokalaji, joka on erittäin yleinen syömään välipalana Japanissa, ja sitä voidaan verrata lähes ruotsalaisen voileivän kanssa. Riisipallo koostuu pääasiassa riisistä, mutta riisipallon keskellä on yleensä jonkinlainen aromi, kuten. lohi tai purkitettu luumu. Riisin ympärillä on kuivattua merilevää japanilaisella nori, joka on samaa tyyppiä kuin sushia. Japanissa on jopa erityisiä kolmikantaruokia, jotka on mukautettu riisipallon tuomiseksi kouluun tai työhön.


Tilastot emojille 🍙

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🍙 ("riisipallo"), on paikalla 238 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🍙 on toukokuu, viimeksi sillä oli noin 140 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on kesäkuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🍙.


Tietoa emojoista riisipallo

Täällä voit lukea lisää emoji 🍙. Pääryhmä, johon emojin riisipallo kuuluu, on Ruoka ja juoma, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain riisipallo ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji riisipallo muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Rice ball
🇸🇪 Ruotsi: Risboll
🇳🇴 Norja: Risball
🇩🇰 Tanska: Riskugle


Kopioi ja käytä emoji 🍙

Jos haluat kopioida emojin riisipallo esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F359

Käytä HTML-muodossa:   🍙


Muut emojit ryhmässä "ruoka ja juoma"