Emoji Riisipallo

🍙

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Tietoa emojoista riisipallo

Täältä löydät emojin riisipallo suurikokoisina. Alkuperäinen englanninkielen nimi emojin riisipallo on "rice ball". Emojin riisipallo kuuluu ryhmään Ruoka ja juoma yhdessä toisen 105 samanlaisen emojin kanssa.

Jos haluat kopioida emojin riisipallo käyttämään sitä esimerkiksi sähköpostissa tai keskustelussa, sinun tarvitsee vain klikata "Kopio"-painiketta. Emojin riisipallo päätyy sinun clipboard, ja voit helposti liittää sen tavalliseen tapaan - esim. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa) jos istut tavallisessa tietokoneessa. Alla löydät emojinin hex-koodin sekä valmiiksi koodatun esimerkin, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F359

Käytä HTML-muodossa:   🍙


Risbollen, tyypillinen japanilainen ruokalaji

Riisi kulho, tai onigiri, koska sitä kutsutaan japaniksi, on ruokalaji, joka on äärimmäisen tavallista syödä välipalana Japanissa, se voidaan lähes verrata ruotsalaiseen voileipäpohjaan. Riisikulho koostuu pääosin riisistä, mutta riisikulhon keskellä yleensä sinulla on jonkinlainen maku, kuten paloiteltua lohta tai säilötyt luumu. Riisin ympärillä on kuivattua merilevää, japanilaisessa Norjassa, joka on samaa tyyppiä kuin sushi rullina. Japanissa on jopa erityisiä kolmiomainen elintarvikepakkaus, joka on sovitettu tuomaan vain riisipallon kouluun tai työhön.

Muut emojit ryhmässä "ruoka ja juoma"