Emoji Dango

🍡

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Tietoa emojoista dango

Täältä löydät emojin dango suurikokoisina. Alkuperäinen englanninkielen nimi emojin dango on "dango". Emojin dango kuuluu ryhmään Ruoka ja juoma yhdessä toisen 105 samanlaisen emojin kanssa.

Jos haluat kopioida emojin dango käyttämään sitä esimerkiksi sähköpostissa tai keskustelussa, sinun tarvitsee vain klikata "Kopio"-painiketta. Emojin dango päätyy sinun clipboard, ja voit helposti liittää sen tavalliseen tapaan - esim. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa) jos istut tavallisessa tietokoneessa. Alla löydät emojinin hex-koodin sekä valmiiksi koodatun esimerkin, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F361

Käytä HTML-muodossa:   🍡


Dango, japanilainen riisikakku

Dango on japanilainen kaveri, jonka tärkein ainesosa on riisi tai riisinjauho tarkalleen. Riisijauhoa kutsutaan mochiko japaniksi. Dango tarjoillaan usein välipalana yhdessä kuuman vihreän teen kanssa. Samaa tyyppiä valmistettua riisiviihdettä käytetään myös mochi-valmistukseen, jota käytetään "kannuksena" Havaijilla valmistetuille jäätelöille nimeltä Bubbies. Bubbies on saatavilla eri hyvin hoidetuissa ruokakaupoissa. Katso kuva alla olevasta oikeasta dangosta.

Muut emojit ryhmässä "ruoka ja juoma"