Emoji 🍡 - Dango

🍡

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🍡 tarkoittaa

Dango on japanilainen makea, jonka tärkein ainesosa on itse asiassa riisi tai riisijauho. Riisijauhoa kutsutaan japaniksi mochikoksi. Dangoa tarjoillaan usein välipalana sekä kuumalla vihreällä teellä. Samantyyppisiä riisijauhoja, joita käytetään dangon valmistamiseen, käytetään myös mochin valmistamiseen, jota käytetään "kääreenä" Havaijilla valmistetulle jäätelölle "Bubbies".


Kuva: [url out=https://en.wikipedia.org/wiki/File: Hanami_Dango.jpg]Maakun

Tietoa emojoista dango

Täällä voit lukea lisää emoji 🍡. Pääryhmä, johon emojin dango kuuluu, on Ruoka ja juoma, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 122 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain dango ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji dango muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Dango
🇸🇪 Ruotsi: Dango
🇳🇴 Norja: Dango
🇩🇰 Tanska: Dango


Kopioi ja käytä emoji 🍡

Jos haluat kopioida emojin dango esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F361

Käytä HTML-muodossa:   🍡


Muut emojit ryhmässä "ruoka ja juoma"