Emoji 🍆 - Munakoiso

🍆

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🍆 tarkoittaa

Sillä voi olla eri merkitys kuin mitä luulet! Vaikka emojin symboloi vain munakoisoa tai munakoisoa, sillä voi olla täysin erilainen merkitys muissa yhteyksissä. Joskus, kun käytät emojinia, se tarkoittaa myös penistä! Syy, miksi munakoiso-emojinin on usein symbolisoitava penistä, on luultavasti siksi, että sillä on enemmän yhteistä peniksen kuin esimerkiksi peniksen kanssa. banaani-emojin tai porkkana-emojin.

On myös tavallista, että munakoiso-emojiini on yhdistetty muiden emojien kanssa, mikä symboloi erilaisia asioita riippuen siitä, mitä se on yhdistetty. Jos esimerkiksi yhdistettynä suu-emoji: n kanssa (🍆😲) tämän pitäisi olla oraalisen sukupuolen merkitys, jos sen sijaan se yhdistetään persikka-emojiniin (🍆🍑), tämä yhdistelmä tarkoittaa kuutta, jos se pariksi hiki-emojiniin (🍆💦), joten tämä tarkoittaa sitä, että ymmärrät tarpeeksi. 🤭


Tietoa emojoista munakoiso

Täällä voit lukea lisää emoji 🍆. Pääryhmä, johon emojin munakoiso kuuluu, on Ruoka ja juoma, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 127 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain munakoiso ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji munakoiso muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Aubergine
🇸🇪 Ruotsi: Aubergine
🇳🇴 Norja: Aubergine
🇩🇰 Tanska: Aubergine


Kopioi ja käytä emoji 🍆

Jos haluat kopioida emojin munakoiso esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F346

Käytä HTML-muodossa:   🍆


Muut emojit ryhmässä "ruoka ja juoma"