✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🍩 - Donitsi

🍩

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🍩 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on donitsi. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on doughnut.

Tietoa emojoista donitsi

Täällä voit lukea lisää emoji 🍩. Emojin donitsi kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Id al-Fitr.  Pääryhmä, johon emojin donitsi kuuluu, on Ruoka ja juoma, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 114 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain donitsi ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji donitsi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Doughnut
🇸🇪 Ruotsi: Munk
🇳🇴 Norja: Smultring
🇩🇰 Tanska: Doughnut

Kopioi ja käytä emoji 🍩

Jos haluat kopioida emojin donitsi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F369

Käytä HTML-muodossa:   🍩

Muut emojit ryhmässä "ruoka ja juoma"