Emoji 🍽 - Lautanen, haarukka ja veitsi

🍽

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🍽 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on lautanen, haarukka ja veitsi. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on fork and knife with plate.


Tietoa emojoista lautanen, haarukka ja veitsi

Täällä voit lukea lisää emoji 🍽. Emojin lautanen, haarukka ja veitsi kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Heinäkuu, Suomen itsenäisyyspäivä, Keskikesä, Uusivuosi, Pääsiäinen, Ramadan, Jom kippur.  Pääryhmä, johon emojin lautanen, haarukka ja veitsi kuuluu, on Ruoka ja juoma, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 127 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain lautanen, haarukka ja veitsi ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji lautanen, haarukka ja veitsi muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Fork and knife with plate
🇸🇪 Ruotsi: Kniv och gaffel med tallrik
🇳🇴 Norja: Tallerken med kniv og gaffel
🇩🇰 Tanska: Kniv og gaffel med tallerken


Kopioi ja käytä emoji 🍽

Jos haluat kopioida emojin lautanen, haarukka ja veitsi esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F37D

Käytä HTML-muodossa:   🍽


Muut emojit ryhmässä "ruoka ja juoma"