Emoji 🌲 - Ikivihreä puu

🌲

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🌲 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on ikivihreä puu. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on evergreen tree.


Tietoa emojoista ikivihreä puu

Täällä voit lukea lisää emoji 🌲. Emojin ikivihreä puu kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Heinäkuu, Suomen itsenäisyyspäivä.  Pääryhmä, johon emojin ikivihreä puu kuuluu, on Eläimet ja luonto, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 198 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ikivihreä puu ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji ikivihreä puu muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Evergreen tree
🇸🇪 Ruotsi: Barrträd
🇳🇴 Norja: Eviggrønt tre
🇩🇰 Tanska: Stedsegrønt træ


Kopioi ja käytä emoji 🌲

Jos haluat kopioida emojin ikivihreä puu esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F332

Käytä HTML-muodossa:   🌲


Muut emojit ryhmässä "eläimet ja luonto"