✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🌧 - Pilvi ja sadetta

🌧

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🌧 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on pilvi ja sadetta. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on cloud with rain.

Tietoa emojoista pilvi ja sadetta

Täällä voit lukea lisää emoji 🌧. Emojin pilvi ja sadetta kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Valmistuminen, Suomen itsenäisyyspäivä, Keskikesä.  Pääryhmä, johon emojin pilvi ja sadetta kuuluu, on Eläimet ja luonto, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 183 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pilvi ja sadetta ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji pilvi ja sadetta muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Cloud with rain
🇸🇪 Ruotsi: Moln med regn
🇳🇴 Norja: Regnsky
🇩🇰 Tanska: Sky med regn

Kopioi ja käytä emoji 🌧

Jos haluat kopioida emojin pilvi ja sadetta esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F327

Käytä HTML-muodossa:   🌧

Muut emojit ryhmässä "eläimet ja luonto"