✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🙈 - Pahaa näkemätön apina

🙈

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙈 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on pahaa näkemätön apina. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on see-no-evil monkey.

Tietoa emojoista pahaa näkemätön apina

Täällä voit lukea lisää emoji 🙈. Pääryhmä, johon emojin pahaa näkemätön apina kuuluu, on Eläimet ja luonto, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 183 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pahaa näkemätön apina ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.

Emoji pahaa näkemätön apina muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: See-no-evil monkey
🇸🇪 Ruotsi: Inte se (något ont)-apa
🇳🇴 Norja: Apekatt som ikke ser noe ondt
🇩🇰 Tanska: Abe, der ikke ser noget

Kopioi ja käytä emoji 🙈

Jos haluat kopioida emojin pahaa näkemätön apina esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F648

Käytä HTML-muodossa:   🙈

Muut emojit ryhmässä "eläimet ja luonto"